Underworld: Evolution

UNDERHÅLLNING! Så stavas det. Jag har för mig att jag har läst att uppföljaren har fått lite skit, och att den inte sägs vara lika bra som den första filmen, men jag håller nog inte med om att den är så dålig. Jag hade ganska skoj faktiskt. Kriget mellan varulvar och vampyrer fortsätter... Om du gillade den första, då bör du inte missa denna.

Fast man kanske skall varna lite för att det är grymt överdrivet och vääääääldigt mycket våld och blod. Mer än i den första. Ganska mycket mer för att vara en vampyr rulle till och med! ;)

The Da Vinici Code

Igår var jag och Josefin i Park Royal för att kolla in Da Vinci koden. Vad händer, jo, vi missade de två första minuterna. Helt otroligt. Hoppas inte att detta är någon ny trend för min del.

Filmen då? Jo, jag gillade den. Skall nog ta och köpa böckerna faktiskt. Jag gillar konspirationsteorier! :)

The picture says it all...

The picture says it all...


Mitt

Mitt "födelsedagas kalas".Dagen innan min födelsedag var jag, Josefin och Garrett i Ealing Common och käkade på en japansk restaurant. Kolla in Garretts efterrätt. Det var som sockerkaka med grönt thé. Intressant. Det var en trevlig middag i alla fall... :)

Bad hairday

Bad hairdayAlla har vi dåliga dagar ibland....

Fish'n chips?

Fish'n chips?Hur ser en äkta brittisk fish'n chips ut egentligen? Typ så här.

Men jag har faktiskt lagt mig till med en engelsk vana. Det låter äckligt, men det är väldigt gott. När du käkar "chips". Salt och vinäger. Sjukt gott... :)

Efter mycket om och men...

Efter mycket om och men...Efter ett antal besök på banket... Efter så mycket pappersarbete.. *suck* I Sverige är det lite enklare. Nu skall jag bara ha det där NIC numret också.

Att passa tiden...

Idag har jag äntligen fått mitt Switchcard. Nu är jag stolt innehavare av ett engelskt bankkonto. Jag fick till och med ett kreditkort faktiskt. Det var nästan lättare att få ett kreditkort än ett vanligt debitcard.

Idag var jag i Ealing Broadway på HSBC banken för femte lördagen i rad. Och nej, jag behöver inte åka dit nästa lördag. Det var däremot lite meckigt att ta sig dit idag. Givetvis har de passat på att stänga av The Central Line från West Ruislip till Marble Arch. Idag skulle jag ju just dit för att gå på bio med Hicham. Men det löste sig. Efter bank besöket i Ealing Broadway tog jag först District Line till Acton Town, för att där byta till Picadilly line. Efter det bytte jag i Green Park och åkte Jubilee line till Bond Street, för att till sist byta till Central Line som idag hade Marble Arch som slutstation. Det tog lite tid, men det funkar. Ett förbaskat hoppande mellan de olika linjern.

Väl framme vid Marble Arch mötte jag upp med Hicham. Vi hade planerat att se X-Men 3 vid 13:15. När vi klev in på Odeon var klockan 12:14, och vi beställde biljetter till nästa föreställning av filmen. Sedan gick vi och käkade lite. 13:10 går vi in i salongen som visar X-3 och den har redan börjat. Shit tänkte vi... Vad händer. Vi fattade ingenting, det var så mycket som var oklart i filmen. Oj, vi har nog missat en kvart eller något. De måste ha startat filmen tidigare. Bastards! När filmen var slut tittade jag på klockan. Klockan var då 14:15... EN TIMME!? Har vi bara suttit här en timme!?

Japp, det hade vi, när jag tittade på biljetten så hade vi fått biljetter till föreställningen som började 12:15. *suck* Vi missade alltså halva filmen. Mao, var det inte så konstigt att vi inte fattade riktigt vad som hände...

Efter det öste regnet ner (som det ofta gör i england) och jag blev genomblöt. Vi gick och tjurade över att vi missat halva filmen och tog en fika. Sedan gled vi lite på stan, för att sedan gå till Tottenham Court Road och tog tunnelbanan till Holborn för att byta till Picadilly. Kö, varmt och fuktigt. Inget vidare. Väl framme i Alperton fick jag vänta evigheter på bussen. Hade lika väl kunnat gå hem istället. Hade gått snabbare faktiskt. När jag kom hem fick jag reda på att det hade tydligen varit en läcka i huset. Så Garrett har fått jobba med det precis hela dagen idag.

Nu är dagen nästan över. ;)

Filmen då? Var den bra? Tja, jag antar det.

Ibland

springer man på sådana där länkar man bara måste dela med sig av. Idag har jag gjort det. Jag får ingenting gjort på jobbet. Varför? Kolla själva:

http://www.tjuvlyssnat.se/

Happy birthday to me!! :)

En trevlig dag idag. Gjorde ingenting. (Om man inte räknar att tävtta förstås...) Ikväll var jag, Josefin och Garrett i Ealing Common och käkade på ett japanskt hak. Vi firade min födelsedag lite tidigare. Jag måste ju jobba imorgon. Eller idag blir det ju. Jag har lyckats vända på dygnet. Beef Teriyaki, det är grejor det. Sedan var det en efterrätt som var lite som sockerkaka, blandat med grönt thé... Rätt udda, men helt ok.

(skall lägga upp ett kort sedan...)

På lördag skall jag och Hicham gå och kolla in X-men 3. Hög nördfaktor på det! *asgarv* Tänk att jag uppnått den ringa åldern av 34! Shit, vad hände? När hände det? När blev jag vuxen? Eller rättare sagt, när blir jag det? Just nu känns det ju lite som att bo "hemma" eftersom man är inneboende. Men det är helt ok. Tror att jag hade nog tyckt att det blivit lite ensamt om jag bott själv här. I och med att jag är ledig så pass mycket som jag ändå är.

Jaja, nu skall jag i alla fall gå och lägga mig. Skall känna efter om jag känner mig som 34. Tveksamt!

VM GULD!

Ja, de fixade det faktiskt. OS guld och VM guld samma säsong! Det har aldrig hänt tidigare i historien. Lilla Sverige dominerar ishockeyn! Koolt! :) 4-0 mot Tjeckien i finalen... Inte illa. Och för första gången någonsin fick jag lyssna på sportradion eftersom jag inte har tillgång till någon kanal just nu som visar Hockey VM. Men skit samma. De är duktiga på radio sporten! :)

Söndag...

Regn, blötare, London?

Ja, så kan man se det, men var det inte så att jag faktiskt flyttade hit för det trevliga vädret? Äh, jag skall inte klaga, men idag blev det lite för mycket av det goda så att säga.

Jag gick som vanligt till Alperton idag, trots hällregn och vind. Väl framme i Alperton visade det sig att stationen var stängd. Jaha, detta innebar att jag fick åka buss till Ealing Broadway istället. Men först fick jag vänta i hällregn, eftersom det inte fanns plats i busskuren. 20 minuter fick jag vänta... Blev jag blöt? Jotack...

Väl framme i Ealing Broadway var District line försenad, så där fick jag sitta i ytterligare 20 minuter. Sedan kom jag äntligen fram till Acton Town, där tuben mot Heathrow var överpackad... Jag fick stå hela vägen till Hounslow. *suck* Men nu är jag framme och färdiggnälld! ;)

Jag glömde säga det, men Henry stannar i London. Pust och stön. Tog en rätt skön bild i The Lite Standard. Skall lägga upp den när jag kommer ihåg det.

Hard rock hallelujah

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

Tji fick alla traditionalister. Vem kommer att representera tyskland nästa år? Accept? ;) Finland är ju givet, det blir säkert Nighwish. Är det så att vi kan vänta oss Cradle Of Filth, Dimmu Borgir och Satyricon i nästa års upplaga?! *skrattar hysteriskt* Hahahahahahahahahahaahahahahhahahaha...

Sveriges bidrag? Jo, det framförs säkert av The Haunted! ;)

Sverige till VM final i hockey!

Näe, jag är inte bitter! ;)

Idag har jag bokat mitt flyg och tåg hem till lilla Kaaaalmaaaa. :) Här sitter man och försöker fylla i uppgifterna på sas.se med se, det går minsann inte. De blev fel på sidan. När jag gick in igen, då var det flyget jag planerade att ta redan fullbokat. Då får man boka BA istället, och det funkade faktiskt bättre. £99.70 för en flygresa tur och retur Heathrow - Kastrup. Det tycker jag är ett bra pris faktiskt! :) Tåget mellan Kastrup - Kalmar C, det var ännu bättre pris. 406 kr tur och retur, i FÖRSTA KLASS! :D Naaaajs... Ibland är det bra att boka tidigt.

Skall faktiskt bli skönt att komma "hem" en sväng och träffa alla kompisar.

Ibland saknar jag Sverige offantligt mycket. Imorgon är det dags för sista bankbesöket. Sedan SKALL jag ha ett UK bankkonto. Efter det är det bara ett NIC nummer och en husläkare som är kvar. (Tror jag...) Vi får väl se antar jag.

Borde ha friat?

Det är så jävla enkelt att vara efterklok. Det är också väldigt lätt att sura för saker i onödan... Aldrig någosin har domaren plockat upp det röda kortet i en Champions League final. Men igår gjorde han det.

Min personliga åsikt är att han borde låtit spelet fortgå. Det blev ju mål. Det var Eto'os åsikt också. Tror dessutom att vi hade haft större chans om vi varit 11 man på plan. Låter man inte spelet fortgå, då är det utvisning. Men ändå... Han såg ju vad som hände sedan, han var väl lite för snabb med pipan.

Men så är fotboll, även om det känns hårt idag, så får man väl ändå säga att helt rätt lag vann. Barcelona är Europas bästa fotbollslag. Och de har dessutom en supersvensk som spelade fram till båda målen.

Snart smäller det...

Min nedräkning har börjat. Imorgon är det äntligen dags för matchen jag har väntat på så länge. Arsenal - Barcelona i Champions League final. Jag kan knappt tro att det är sant! :)

Efter två dagars hårt (nåja) arbete är det nu dags för två dagars vila! ;)

Just det ja... Medan jag kommer ihåg det... Detta måste ni kolla in.

http://www.newmodernangels.com

Det visade sig att jag bodde granne med dem i Kalmar. :) Ett riktigt bra band.

Smet lite tidigare från jobbet idag. Ikväll skall det in ett nytt dieselagregat i Falcon House. Det är ganska varmt uppe på kontoret, det finns ju en och annan pryl som alstrar värme där uppe, och den befintliga strömmen räcker inte till, där av ett extra agregat. Det är bara PK som kommer att fungera och jag var klar ganska tidigt idag eftersom jag varit på jobbet ganska länge. Vi fick en massa information om... Nja, det tar vi en annan dag.

Som sagt, imorgon smäller det. :D

Skitigt...

Ibland hör man saker man önskar att man inte hört... Vet ni hur smutsigt det är i tunnelbanan?

En kollega sade att det är mindre farligt att röka tre cigg om dagen, jämfört med att åka en timme i tunnelbanan. Huga. Jag tar det med en nypa salt, men ändå. Dessutom åkte jag med en taxisnubbe som vägrar att åka tunnelbana, för han hade sett en dokumentär om hur smutsigt det var i den.

Tydligen är det renare att stoppa handen i en toalett än att röra ett säte i tuben... Det ni! Hur skall jag nu ta mig till jobbet? ;)

Håller det gamla uttrycket; "Lite skit rensar magen" fortfarande? ;)

The King of Queen? Eller nå't...

The King of Queen? Eller nå't...Kolla vem som är på besök i London? :) The Rodster. Vi hann med en snabblunch och snacka lite skit.

MI 3

Den funkar. Jag är precis slut efter två och en halv timme non-stop överdriven action. Men jag måste ändå säga att jag tycker att det var väldigt underhållande. Se den. :)

Fick jag något bankkonto? Näe. På lördag nästa vecka. DÅ... Nämnde jag att det är krångligt att få ett bankkonto i England? *suck*

Ikea...

Ikea...Idag har det varit riktigt varmt. Förbannat varmt. Äckligt varmt. "Vänta bara tills det blir juli/augusti" säger minna kollegor! Nu kan jag säga att jag saknar att bo vid kusten. Det är ju inte så att det blåser så där jättemycket inne i centrala London!

Om man har läst aftonbladet de senaste dagarna så kanske man har sett bilderna på det stora pollenmoln som täcker hela Europa. Värsta björkblommingen på evigheter. Pollen medicin slut i Sverige. Vart är världen på väg? Det känns som om varje sak som händer bara blir värre och värre.

Hur som helst så rensades luften lite här idag. Runt sjutiden började det äntligen att regna lite. Efter att ha dansat regndansen iförd endast kalsonger i flera dagar, lyckades jag tillslut klämma fram några droppar från ovan! ;)

Tydligen skall det bli lite bättre väder för min del i helgen. Alltså lite svalare och mulet. Var det inte så att jag flyttade hit för att slippa solen?

Jag visste det, jag skulle ha flyttat till Ruhrområdet istället. ;)

Hur som helst så har jag, Garrett och Josefin varit på utflykt till Brent Park. Där ligger ett av Ikeas största varuhus i Europa.

Och vad äterman när man är på Ikea i Sverige? Samma sak som man äter på Ikea i Brent Park... *Tadaaaaaaa* Köttbullar med kokt potatis, sås och lingon. Givetvis. Man kan inte äta något annat. Egentligen borde de inte servera något annat. Jo, kanske något för vegetarianer osv. Men ni fattar vad jag menar.

Jag hade mitt sikte inställt på ett skrivbord som heter Galant och kostade £78. Jag gick där ifrån med en bänkskiva i björk och fyra ben för £15 som gjorde ungefär samma sak. Resultatet ser ni på bilden. Och jag, den där stolen köpte jag ju också. Vad kostade den? Minns inte riktigt men jag tror att jag betalade 15 pund för den eller nå't. Nu har jag i alla fall det jag behöver. Nu slipper jag sitta i sängen och skriva, få ont i ryggen och irritera mig på att madrassen kasar ned.

JO! Jag köpte ett överkast till sängen också. Bara för att försöka eliminera dammet. Vi skall ta och fixa till mattan snart också. Skall bara köpa lite ramar jag har sett på Urban Outfitters, så har jag ett riktigt pojkrum! ;) Jag hittade jättesnygga ramar som är till för att sätta upp vinylalbum på väggen. Så det är väl bara att bege sig ut till secondhand butikerna och leta najs omslag nu då! :) £10 st kostar ramarna i alla fall, och jag tror att jag skall skaffa mig någon imorgon.

Just det, på tal om imorgon. Imorgon skall jag faktiskt träffa Mr Magnus "Rodster" Roudén. :) Han är i London för att göra något på We will rock you grejen de kör på The Domino. *surprise* Vi skall käka lunch imorgon. Fast först skall jag till banken i Ealing. För tredje lördagen i rad skall jag till HSBC för att försöka få ett bankkonto. Denna gången har jag alla papper i alla fall, så nu kan det inte gå fel. Förra veckan så hade ju inte pappret som Thomas (min chef här i UK) skrivit kommit fram med posten. Jag litar inte på The Royal Mail...

Nu har jag allt med mig, nu kan det inte gå fel! ;)

Efter det skall jag, Peter Malmqvist och Josefin och några till gå på The Odeon vid Leicester Square för att se MI 3. Vi får väl se om det är något att ha, men den kan ju inte vara skitkass. Biljetterna på The Odeon är svindyra. £14 för att sitta nere, och £17 för att sitta på balkongen! Fattar ni hur dyrt det är!? Fast det är en väldigt trevlig biograf. Efter det skall vi ut och käka lite och kanske ta en bira också!. Det blir nog en väldigt trevlig lördagskväll tror jag!

Lova nu att hålla tummarna för mig om du läser detta... :)

Översvämning och polsk dansbandsmusik...

Jag slutar aldrig att bli förvånad över hur detta landet fungerar. Häromdagen fick de för sig att stänga av picadilly line från hounslow central till heathrow och bussa folk istället. Ok, det köper jag väl, det var någon utbyggnad för nya terminal 5 som snart är klart. Men på en helg? Kan de inte jobba nattetid? Det gör de ju ändå.

Dessutom var det stora förseningar efter förra veckan då sommaren kom på allvar. Då fick tågen inte åka så fort, för de var rädda att spåren skulle expandera eller gå sönder eller nå't. Har det aldrig varit sommar i det här landet innan? Skall det vara så svårt att sköta? Tydligen skall de stämma de som skall sköta underhållet av spåren pga att de inte skött det som det skall. Det är tydligen samma problem när det blir kallt.

Sedan var det det där med översvämningen... Flera stationer på både central, picadilly och northern (som alltid är avstängd!) var stängda i måndags. Pga översvämning. Då måste det har regnat bra mycket. Det är väl kanske inte något man kan göra så mycket åt, men ändå... Northern line som bland annat går till Camden Town har ju konstant problem. Vet inte varför. Jag försöker att undvika den. Jag åker ju mest med Central/Picadilly och District. Jag har massor av linjer kvar att testa! ;) En sak som är lite cool som jag inte tänkt på, är att inredningarna i de olika tågen går i matchande färger. Ta tillexempel Picadilly line, den går i mestadels blått och vitt. Central line (känd som röd linje) går mest i rött och vitt. Nortern, svart och gult, District grönt och vitt osv... Antar att circle line går i gult och vitt, jubilee line i grått och vitt osv... Får väl ta reda på det antar jag! ;)

Idag var jag bara och käkade lunch nere i centrala london. Satt en och en halv timme på ett fik vid leicester square, tittade på människor och drack kaffe. När jag sedan kom hem upptäckte jag att våra grannar (polacker på båda sidorna av huset) hade grillfest. Nu har jag hört något som jag inte kände till tidigare. Polsk dansbandsmusik. Den låter nästan exakt likadant som den svenska varianten, fast med lite mera, vad skall man säga, slaviska tongångar? Det var inget vidare i alla fall. Och de har egen "techno" också... På polska. Lät ungefär som Scooter, fast inte på engelska med tysk brytning utan, på stenhård manskörs polska. Det var inget bra det heller! ;) Och högt spelar dem. Ett riktigt gardenparty. Fast det gör inget, de är så trevliga ändå.

Det är så där lite kletigt varmt här idag. Usch, undrar hur högsommaren är här... Men det blir säkert bra. Men jag måste erkänna att jag tror ändå att det inte finns något som går upp mot den svenska sommaren! :)

Pust och stön...

Nu är det klart... Tack vare ett hattrick av Henry i hemmamatchen mot Wigan är nu Arsenal klara för Champions League även nästa år. Det spelar alltså ingen roll hur det går i finalen mot Barcelona.

Men det var spännande... Lite för spännande. Efter att ha legat under med 1-2, vände Henry matchen med sina tre mål.

Det hela berodde ju inte bara på Arsenals insats. Det hela hängde på matchen West Ham - Tottenham. Och det var spännande... Det stod 1-1 ganska länge. Men med ca 10 minuter kvar hängde Hammers in 2-1 och vann matchen. Detta gör att Arsenal tar över fjärdeplatsen i ligan före Tottenham och jakten är avklarad.

Nu är jag trött... Och lycklig!!! :D

Håll tummarna och pollen.

Idag gäller det. Idag tar jag ett stort kliv mot att bli en londonsvensk. Idag hoppas jag att jag får mitt bankkonto godkänt. Fattar ni vilket jobb det är att lyckas få ett bankkonto? Man måste ha en water/gas bill, du måste ha pass och du måste ha en massa intyg och skit! I Sverige har vi ju personnummer vilket gör saker och ting mycket enklare. Om en halvtimme beger jag mig mit HSBC kontoret i Ealing för att förhoppningsvis gå där ifrån med ett engelskt bankkonto.

Pollen... Ja, det var ju just det. Det är jobbigare än vanligt i år. Jag är toktrött och det kliar överallt. Usch. Måtte den här tiden vara över snart.

Backyard Babies.

Vid min blixtvisit i Sverige passade jag på att hugga ett ex av Backyard Babies nya platta. Har inte hunnit lyssna på den ännu, men den är intankad i iPoden, så det blir väl att köra den på väg till jobbet. :)

Någon som vet om Swingfly's platta har kommit?

Min landlady! ;)

Min landlady! ;)Om Garrett ni är min Landlord, eftersom han äger huset och det är honom jag betalar hyra till, då måste ju Josefin vara min landlady?

Birger Jarl

Birger JarlJag har bara en sak att säga... Detta är ett NAAAAAAAJS hotell...

Leo + sambo

Leo + samboPassade också på att träffa Leo och hans sambo. Ser han bekant ut?

http://www.lowe.st

From Russia with Lowe. Det är fyndigt! :)

Svanis

SvanisLena Swanström jobbade också med oss i Kalmar vääääldigt länge. Hon har precis lämnat radio branchen för att joina "den andra sidan"... She's gonna be a slipsmörd!!!! ;)

Middag...

Middag...På onsdagskvällen käkade vi middag med lite gamla kollegor. Jenny jobbade på Radio Match under två års tid tror jag. Hon såg ju dessutom till att jag fick mitt jobb i London. Thomas som inte stoppar fingarna i halsen, han jobbade på Hit FM i växjö och har jobbat lika länge med radio som jag har.

Anna Nicole och Jen.

Anna Nicole och Jen.Bilden är tagen i Big Brothers Live studio. Anna och Nicole (ja, det är två personer) jobbar med produktionen och är två av de 150 pers som jobbar med Big Brother. Studion ser MYCKET större ut på TV än vad den är i verkligheten. Lika så själva BB huset. Badrummet där duschen och alla handfat är, det är jättelitet. För att inte tala om bastun och den andra toaletten.

Jag har dessutom sett dockorna som deltagarna hade i uppdrag att göra den här veckan. De blev precis klara när vi var där på besök. Jag kan väl säga så här, det skulle förvåna mig om det kommer en bild nedanför midjan på "Ragger". OCH det är mycket Riktigt hår på dem... Ragger donerade. *yack*

BB Kontroll

BB KontrollSå där ser de alltså ut i Big Brothers kontroll rum. Det är ju lite hemligt och så, så detta var en av bilderna som jag tilläts att ta. Det ser faktiskt lite koolare ut än vårt lilla PK i London. ;)

Kollega 1

Kollega 1Den här killen heter Marcus Almén och jobbar som PK tekniker hos oss. Bilden är från vårt kontrollrum i Hounslow, så ser det faktiskt ut. Härifrån kör vi dels Kanal 5 Sverige, men även två danska kanaler. Min voicebox syns inte här, den är lååååångt till höger!

Värt att veta eller att ignorera. Marcus har pluggat i Kalmar. Han bodde då på Wernskjöldsgatan (för inte så länge sedan). Hmmmm, den där adressen låter ruggigt bekant. ;)

Perivale

PerivaleReine på perrongen på "min" station i Perivale. Fast han tyckte att det var roligare att kalla det för Pervertville... Well... ;)

Eftersläntrare...

Eftersläntrare...Hittade några fler bilder från Reines besök i påskas. Vi letade och letade och letade. Reine SKULLE bara dricka öl på en engelsk pub, men vi fick tillslut nöja oss med en irländsk. Men det gick rätt bra det ocskå! ;)

Tre dagar i Sverige...

Oj så fort det gick. Resan till Sverige v ar dock kanon. VI FICK ÅKA BUSINESS CLASS! :D Vi upptäckte inte det förrän vi kom till Arlanda, så vi fick i alla fall loungea lite i BA's trevliga superfyllda lounge. Det fanns sprit, mat, sprit, kaffe, bar, mer spirt och plockbuffé. Sade jag att det fanns sprit där? Det var najs i alla fall. Mat på planet, dicka på planet och service som hette duga! Nej, vi fick inte åka Business hem, vi åkte economy. Surt, men man kan inte få allt.

Vi kom fram ganska sent på måndagskvällen. Tittade på tv. Kunde inte sova. MEN DUSCHEN PÅ TISDAG MORGON! Shit... Vilket underbart vatten det är i Sverige. Nu är det inte längre bara saltlakrits som jag saknar. Vatten... Det svenska vattnet. Fattar ni hur bra ni har det? Ingen limescale och inget klor. Åh... På vägen hem från arlanda kunde jag också glatt konstatera att jag åkte på rätt sida av vägen.

Tisdagen var trevlig. Vi var på ett ställe som heter Hufvudstad gård. (Eller något i den stilen.) Konferans med jobbet hela dagen. Mycket trevligt... Och vilken mat! Inte nog med att man fick äta hotellfrukost, man fick både frukost, lunch och middag på Hufvudstad gård. Det var MYCKET bra mat.

Onsdagen innehöll mest möten med lite chefer och allmänt jobbsnack. Men på kvällen teamade vi upp med två gamla kollegor (Thomas från Hit FM och Lena som jobbade hos oss i Kalmar tidigare) samt Leo med flickvän från Lowe. Det var väldigt trevligt. Vi var på ett ställe på sveavägen som jag inte kommer ihåg vad det heter, men de har god mat. Det ligger mer eller mindre i korsningen Rådmansgatan/Sveavägen. Äh, skit samma, det var bra mat i alla fall. Det kommer bilder snart. Jag tog faktiskt lite bilder. Jag brukar ju inte kommaihåg det. Torsdagen inleddes med mer möten, lunch och sedan åkte vi till Värtahamnen. Japp, jag har varit i Big Brother Huset. Eller rättare sagt, inte i, för man får ju inte gå in, men jag har varit i gångarna där alla kameror sitter. Det var lite kul att se faktiskt. Fatta att det är 150 pers som jobbar med detta projekt. Det är Sveriges just nu största TV projekt. Det är bara Robinson som hade fler folk som jobbade med programmet. Och ja, jag tog lite kort där också, de blev inget vidare, men jag lovar att lägga upp dem också. Vi blev runtvisade av två tjejer. En som hette Anna och en som hette Nicole. Fattar ni? Anna Nicole? Nåja... De var jättetrevliga och det var jätteskoj att de tog sig tiden att visa oss runt överallt.

En sak som slog mig med hela BB huset är att allt är väldigt litet. Vidvinkel... Det är det som är hemligheten! ;) Shhhhh, säg inte det till någon.

Nu skall jag gå och lägga mig.

Första Maj...

Näe, jag kan inte påstå att jag saknar "nybörjarnas julafton". Men jag minns ett par riktigt roliga valborgsfester! :) Igår tog vi det väldigt lugnt. Jag åkte in till centrala London, käkade lunch, strosade lite på stan och köpte mig en resväska. Jag åker ju en sväng hem till Sverige ikväll för att vara med på lite möten, och jag orkar inte kånka omkring på en jätteväska. Speciellt inte eftersom vi bara är borta tre dagar.

Astman har varit mitt största gissel de senaste dagarna. Jag storstädade mitt rum i lördags förmiddag, på kvällen när jag skulle gå och lägga mig så var det fullt med damm igen. Helt otroligt. Men Garrett har lovat mig att vi skall försöka fixa till det näst nästa vecka. Det blir nog att lägga över ett plastgolv på den befintliga mattan. Jag förstår att han inte vill riva ut den. Om detta inte funkar måste jag nog leta upp ett annat ställe att bo på. :( Det har varit extremt jobbigt de senaste dagarna, och jag har ju ingen medicin med mig. Måste fixa det när jag är hemma i Sverige i sommar. I värsta fall får jag åka hem till Kalmar lite tidigare för att greja det. Jag kan inte ha det så här. Det har inte blivit många timmars sömn de senaste nätterna. Ni kan inte ens föreställa er hur mycket damm det är i mitt rum. Det är helt otroligt. Lägg till pollenallergi och sviterna efter en svår förkylning så är ni där jag är just nu.

Det skall faktiskt bli skönt att få bo på hotell i Sverige ett par nätter. Det är ju inte så att jag inte trivs i Perivale, men hälsan får väl gå först antar jag. :(

Igår kväll käkade vi middag och såg två filmer. Först såg vi Domino med Keira Knightley. Rätt underhållande action. Inte det bästa jag har sett, men Mickey Rourke är alltid cool. Efter det såg vi The Longest Yard. Adam Sandler och Burt Reynolds. Detta är ju en remake på en gammal film med Burt Reynolds från 1974. Det finns ännu en remake på den. Då heter den Mean Machine, och Vinnie Jones spelar huvudrollen. Nu har jag inte sett originalet, men jag tycker att Mean Machine är mycket koolare! :) Kan bero på Vinne Jones som är übercool som skådespelare. ;)

Nu skall jag fixa färdigt allt för idag, och sedan sätta mig på planet till Stockholm.