Ibland hittar man kul grejor.

Ja, jag postade den här på min myspace.com sida. Men den är så bra, så jag postar den här också! :)

Sometimes you actually come across something funny while browsing the free papers here. On my way to Notting Hill Gate today, I found my self going through Metro. I found this story about a guy who compiled his favourite lonely hearts adds. David Rose put the most outrageus ones into a book. These are just a few of them. I think they are very funny! :) These are actual adds he found!!

* To some, I am a world of temptation. To others I'm just a cross-dressing pharmacist.

* Bald, short, fat and ugly male, 53, seeks short-sighted woman with tremedous sexual apetite.

* Last time I had this much fun, I was on 40 tablets a day. It's all downhill from here, so reply to edgy woman, 36, before the good times come to an abrupt halt and the prescritions finally dry up!

* I'll be spending Valentine's Day giving enemas to constipated goats. I'm not a vet, but I do enjoy volunteer work. Man, 31.

*There's enough lithium in my medicine cabinet to power three electric cars across a sizeable desert. I'm more aware that this isn't actually a selling point, but nonetheless it's my favourite statistic about me. Man, 33, officially three cars crazy.

* Heaven must be missing an angel. If you find her, tell her she bumped my car while trying to park her moronic, disco-blaring VW Beetle idiot mobile outside my flat during the early hours of sunday morning. Insurance details, please, to touchy archivist desperate for a good night's sleep.

*Slut in the kitchen, chef in the bedroom. Woman with mixed priorities, 37, seeks man who can toss a good salad.

* I'd like to dedicate this add to my mother (difficult cow, 65) who is responsible for me still being single at 36. Man, 36, single. Held at home by years of subtle emotional abuse and at least 19 fake heart attacks.

I find these VERY funny. :) They're all taken from Metro (29th Nov, 2006).

Huvudvärk...

Vaknade kl 13:00 idag. Inte bra alls. Har sovit bort hela dagen nästan. Känns sådär. Hade massor av saker jag hade planerat att göra idag. *suck* Men så är det ibland. Jag är samtidigt mycket piggare än igår. Det kändes som om jag hade en förkylning på g, och jag tror faktiskt att jag lyckades att sova bort den. :)

Nu måste jag till banken. FSB har ju bytt namn till Swedbank, och det innebar också att mitt IBAN nummer har ändrats! Så min överföring till mitt konto sket sig. Måste dit IGEN.. *suck* Lyxproblem. Man kanske skulle leta upp lite lunch eller frukost också. (Sade han när klockan slog 15:00...) ;)

All in...

Vi spelade poker igår. Skitroligt, och det gick väl inte heller skitbäst! ;) Peter M regerade under de partier han var med. Men vi hade skitkul, och det är väl det som räknas. Jag, Per, Peter och Lucy spelade ett par rundor. Sedan var Peter tvungen att glida hem. Mattias R tog över hans plats, och han var verkligen en maniac! :) Jag kom tvåa två gånger, och jag tröstar mig med att jag inte åkte ut direkt något gång i alla fall.

Jag hittade ett najs pokerset i alu väska på Argos. De skulle ha 40 pund för det, enligt en annons jag hittade på nätet. När jag kom dit hade de sänkt det till 19.95, och det gör ju inte ont. 600 chips + väska på två kortlekar. Under 300 kr.

Vägen till Acton Town var mycket jobbigare. Den här helgen är Central Line avstängd pga arbete. Jag tog bussen till Ealing Broadway, gick ned mot District Line istället. Väl framme på perrongen fick jag höra att nästa tåg som skulle komma in skulle komma om ca 10 minuter. Fair enough tänkte jag. Tåget kom in, vi gick på, och då fick vi höra i högtalarn att "I've just been informed, this train terminates here..." Så  vi fick helt enkelt gå ur tåget, varpå vi möts av en röst från högtalarna som sade: "I'm pleased to inform you ladies and gentlemen, the train at platfrom 8 is a eastbound train for Tower Hill." Ok, vi gick på tåget igen, för att höra tågföraren säga att "I'm sorry, but you've been misinformed, this train terminates at Ealing Common..." Ok, tänkte jag, då är jag i alla fall halvvägs till Acton. Det hela fortsatte med att vi gick på och av några gånger till, ända tills The London Underground bestämde sig för att tåget SKULLE gå till Ealing Common... *suck*

Nu förstår jag den här mycket bättre:
http://www.backingblair.co.uk/london_underground/

(Om du känner igen låten så beror det på att det är en gammal låt av The Jam som heter Going underground...)

Och ja... Det är mycket strul med tunnelbanan... *suck*

Listen up!

http://www.last.fm

Casino Royale

Idag har jag och Weronica varit och sett den nya Bondrullen. Även om jag är ett Sean Connery fan, så måste jag ändå säga att den nya Bond, han funkar faktiskt. Filmen är helt ok. Det är som en Bondfilm skall vara. Tyvärr hade jag sett alldeles för mycket av filmen innan och det förstörde lite, men den här filmen skall nog ses på bio tror jag. Vi var och såg den på Odeon på Leicester Sq. Det var ändå inte så farligt dyrt. Vi betalade 13 pund per skalle, och det får man väl anse som helt ok. Efter det gick vi till en pub och kollade slutet av Celtic - Man Utd. Det var trevligt. Arsenal vann hemma mot Hamburg SV med 3-1, det kändes ju också helt ok. Garrett, Josefin och Noah har inte kommit hem ännu, men jag misstänker att de kommer hem imorgon. Jag jobbar ju tyvärr då, men jag ser fram emot att få träffa hela familjen! :)

I'M AN UNCLE!!!!!!! :D

Inte riktigt men nästan. :D

Den 20: november kl 17:40 föddes Noah. Mina flatmates son. Allt gick bra, även om det hela inte skedde helt utan komplikationer. Kanske inte direkt för mamman, men väl för pappan...

Jag har precis kommit hem från sjukhuset. Eanna och Sinead hämtade upp mig strax innan klockan sju för att vi skulle ut och äta, trodde jag... Men, jag misstänkte att något inte var som det skulle. Jag märkte aldrig att Josefin och Garrett lämnade huset i förmiddags, men jag hade inte sett dem på hela dagen.

Eanna kom och knackade på och grattulerade mig. Jag fattade inte varför till en början, men efter ett par minuter förstod jag vad som hade hänt.

Eanna berättade att Garrett hade skickat honom ett textmeddelande lite tidigare under dagen, där han berättade att han fått en son. Men, han hade stavat fel till sitt eget namn!!! Så stressad var han.

Väl framme vid sjukhuset i North Acton träffade vi Garrett som var mycket trött, men mycket lycklig. Allt hade gått bra, men Josefin skulle tydligen genomgå någon liten operation efter födseln. Han bad oss skaffa lite käk åt dem. Vi stack iväg för att skaffa lite mat, sedan ringde vi till honom och sade att vi var på väg. Vi väntade på parkeringen i 20 minuter, och undrade varför han inte hörde av sig. Då ringer telefonen. Det är en sjuksköterska som säger; "Ööh, vem är det jag talar med? Är det Josefin? Aha, ok, är ni goda vänner till Garrett? Är ni nära? Kom in, han har nämligen svimmat och slagit i huvudet!"

VA!? Vi rusade in med all mat, och ser 10 pers som lutar sig över Garrett som ligger utslagen på golvet... Han hade helt enkelt svimmat när han gått in in väggen. Bokstavligt talat. Efter en hel dag utan mat och en hel natt utan sömn, svimmade han helt enkelt! Nu har han ett stort jack i pannan.
Eanna var snabb och konstaterade att golvet i alla fall hade klarat sig!

 Medan hans fru låg redo för att få surgery, skickades Garrett in till akuten för att bli omplåstrad!!!! När vi kom in med honom på en bår, sade Eanna; "He just had his first kid!" Då skrattade alla åt stackars Garrett som låg utslagen med en blodig panna. Han blev limmad och sedan väntade vi på honom, medan de kollade att han var ok. Eanna fick hålla reda på hans telefoner och var mest oroad över vad han skulle säga om någon av deras föräldrar ringde. "Josefin kan inte prata just nu för hon skall opereras och Garrett, nja, han är på akuten... Barnet? Det vet jag inte vart det är..." Han kom fram till att om de ringde skulle han bara säga att "Nej, de sover... Alla tre!"

Han fick en hjärnskakning, men han är ok. Vi var mest oroliga över att han skulle få för sig att han skulle köra bil hem.

För att göra denna långa historia kort, alla tre mår bra, trots att både mamma och pappa fick stygn! ;)

Fatta vilka pikar han kommer att få på sin sons födelsedag... VARJE år!!!!! :D


Välkommen Noah... Jag skall lära dig allt jag kan... Och, det går nog ganska fort! ;)

Effektivt arbete...

Ja, jag har just listat ut det... Efter att ha latat mig på jobbet alldeles för länge i går kväll inser jag efter dagens arbets insats att det lönar sig att effektivisera. Igår, förlåt i natt kom jag hem vid halv tre på natten. Jag får skylla mig själv, hade jag arbetat istället för att titta på både The Crow och Las Vegas hade jag varit hemma mycket tidigare. Men idag har jag jobbat på bra. Vi hade en livesändning från Olympia. Vi visade Helsingborg - Rosenborg, en match som HIF vann med 3-1. Jag satt och skrev mina manus, snabbt som bara den, för att vara med om något sket sig med live feeden. Som tur var hände ingenting. Detta gör att jag har skrivit allt och redan satt det mesta på plats nu när klockan snart är sju. Hemgång om 4 timmar! OCh jag kan lata mig med gott samvete. Tänkte kika på premiären av Ett herrans liv som går imorgon. Robert Gustafsson är gäst, och det kan ju bli ganska lattjo. Sedan väntar en lång ledig dag imorgon. Jag skall tvätta. Imorgon kväll skall vi ut och käka middag. En gammal kompis till Garrett, Sinéad är på besök från Irland. Det kommer säkert att bli trevligt.

Nu är det kaffe!!!

Flyga... *zZzZzZzZz*

Jag är så trött på det. Men det är ju så många som älskar det. Att man kan få för mycket av det goda, det är helt uppenbart. Men man SKALL inte gnälla. Så jag slutar med det från och med nu.

Det blev en lång vecka. Åkte till Stockholm i måndags kväll, upp tidigt på morgonen för en konferans + middag på kvällen. Jättetrevligt. Såg Borat och drömmer mardrömmar om håriga nakna män som brottas. Ännu fler möten och lite tester på kommande grafiksystem. I säng upp tidigt, promenera till Arlanda Express och sedan iväg med en försenad flight tillbaka hem till england. Möts av hällregn och blir genomblöt påvägen till jobbet. Jobbar hela helgen. Jag är ju redan trött! Men skit i det. Annars är det bra. Skall till Stockholm en sista gång i december för att bland annat gå på Megahypes releaseparty. Det skall bli skitkul. Nu skall jag visst jobba lite! ;)

Två bra och en skitdålig...

Jag har varit på bio. Igår var jag och Weronica på The Prestige. En film med Hugh Jackman och Christian Bale. Den handlar om två magiker som gör livet surt för varandra bara för att göra det bästa tricket. Eller nå't i den stilen. Helt ok, men inte som The Departed. Idag var jag och Peter Walter på History Boys. Den var väl rätt ok, inte skitbra, men helt ok. Nu har jag precis sett Babas bilar. UNDVIK!!!!! Skitdålig!!!!!!

Imorgon skall vi tydligen till Spitenfields Market eller något i den stilen. Har ingen aning om vart den ligger. Men jag tror att det är i närheten av Shoreditch eller så. Vet inte ens hur det stavas. :) Någon stans åt Liverpool Street i alla fall. Sedan bär det av till Sverige. Igen... *suck*

Vi hade ström...

Det började så bra. Jag jobbade undan massor igår kväll och var inte hemma förrän halv tre på natten. En elektriker skulle komma hem till Perivale för att fixa den där switchen som strulade.

Garrett ringde och väckte mig imorse. Han sade att allt redan var fixat. Vad bra tänkte jag, hoppade in i duschen och njöt av att ha både ström och varmvatten.

Men säg den lycka som varar för evigt. Efter två minuter, då var det nog.

DÅ blev det iskallt i duschen. Strömmen hade gått igen, och det fick jag lära mig "the hard way".

Jag var ju dessutom tvungen att duscha klart, för jag var ju helt inschamponerad i skallen, så det var bara att göra det snabbt och smärtfritt. Trodde jag. Alltså, den huvudvärken man får av iskallt vatten, den är inget vidare. Det skär i hela skallen!

Väl framme på jobbet började vi diskutera vilket som var värt, att bli utsatt för iskallt eller kokhet vatten. Vi kom fram till att det är värre och farligare med kokhett vatten, eftersom man då kan får brännskador.

Skitland!

Hörde att strömmen slog av hemma igår natt. Vaknade i morse och tänkte inte mer på det. Tills jag klev in i duschen!!!!!!!!!!!!! Ibland hatar jag det här landet. Just nu i alla fall...

Det var trevligare igår kväll. Då var vi i Richmond och käkade på ett trevligt ställe med On Air personalen från Stockholm.

Jag skall tydligen åka till Stockholm redan på måndag i nästa vecka, för att flyga tillbaka på fredag och så jobbar jag fredag-söndag. Det blir ganska många dagar i rad... Känns sådär ärligt talat. Men jag får ju flyga... IGEN! *suck*

Den här gången skall jag inte glömma ett stort paket på hallgolvet i alla fall! ;)


Söndag...

En vacker höstdag i London. Helt ok väder ute, solen skiner och det är inte alls så där kallt och ruggigt som det var i förra veckan. Men tunnelbanan och bussarna, de funkar som vanligt inte. Men jag gnäller inte över det. Jag hade inte brådis till jobbet och jag har jobbat undan en hel del redan, så jag har en rätt soft dag framför mig idag! :) Sedan väntar en kortveckan. Sköööönt. På onsdag kommer det ett gäng från Akademin i Båstad hit. Skall bli lite spännande att höra hur de ser på framtiden. Det ser väl inte så där jätteljust ut för dem när det gäller jobb just nu.


Katter... och NIN...

STNG + NIN = Closer?

http://www.youtube.com/watch?v=3uxTpyCdriY&mode=related&search=Ja, vad säger man? ;)

http://www.fz.se/wtf/link.fz?id=650

Tinitus och lite annat...

Så har man då haft sin första lediga dag efter besöket i Sverige. Idag har jag och Mattias varit en sväng på stan. Som vanligt kan man ju inte låta bli att gå förbi Fopp! Det är omöjligt att inte hitta något där! :)

Idag gick jag därifrån med:

*Pixies - Bossanova (Fattar inte varför jag inte har denna...)
*Pixies - Doolittle (Och inte den här heller... Det var på tiden!!!) :)
*Korn - Life is peachy/Untouchables (I en dubbelutgåva för £6)
*Sisters Of Mercy - First and last and always (Digipack utgåva, expanderad och remastrad)
*Yello - You gotta say yes to another excess (Som jag har längat efter den här skivan!!!!) Slarvade bort vinylen.

Köpte lite film också när jag ändå var igång.

*Equilibrium
*Hellboy
*Spawn

Fem pund styck! Helt ok. :) Ok, jag brände en del pengar, men det var det värt. Skall kolla på Hellboy när jag har skrivit klart här tänkte jag. :)

Det var väl tur att jag hade med mig Mattias. Han ser ju kändisar, som jag uppenbarligen missar. Men den här gången sade han till igen, och jag hade i alla fall turen att ha med mig kameran! ;)

63299-312

Ok, jag erkänner, den var rätt dålig. Men inte visste jag att Stephen Street hade en egen gata i London! Tänk så viktigt hans musikarbete har varit! ;)


Nu till Mattias bilder från Tinitus... (Tack Mattias!) :) Han hade med sig en nååååågot bättre kamera än vad jag hade! ;)

Först Front 242.

63299-311

Hmm, inte säker på vem detta är... Jean-Luc eller Richard? Undrar vad han kallar sig nu. Knappast Richard 23! ;) Snarare Richard 44! ;)

63299-310

Den här killen har i alla fall blivit gammal. Jag såg Daniel B vid mixerbordet. Men jag undrar om han verkligen var på scen, det brukar han väl inte vara...

63299-309

Samma kille...

63299-308

Ingen aning om vem av dem detta är.

63299-307

Men det här är nog Richard.

Sedan klev Nitzer Ebb upp på scen.

63299-306

Douglas.

63299-305

Bon Harris tror jag... Kourney har nog längre hår! ;)

63299-304

Det där är i alla fall Kourtney!

63299-303

Douglas och Kourtney.

63299-302

Douglas igen... Egentligen behöver jag kanske inte skriva det, men det ser snyggare ut, eller? ;)

63299-301

Publiken... :)

Det var skoj, även att jag inte såg hela konserten. Jag fick ju gå hem på grund av... Just det, Tinitus! Det är inget skämt, jag har ju lite problem med det, och även att Martin var snäll nog att skaffa mig öronproppar, så fick jag dem lite för sent. Skulle haft dem från början. Men det var det värt. Det var en mycket trevlig kväll! :)

Nu skall jag se Hellboy! :)