Träningsvärk...

Aj... Det var det första jag tänkte när jag vaknade i morse. Efter en heldag i Hyde Park med mina kollegor, är jag helt slut. Kom till parken vid halv tre, åkte hem vid tio. Och nu gör det ont. Väldigt ont.

Men det var ju trevligt i alla fall. :)

3 arbetsdagar kvar. Eller två och en halv om man skall vara petig! :)

Mer bröllop

Mer bröllop



Jag vet inte vad jag skall skriva, men jag skriver väl, Strike a pose igen antar jag! ;)

Bröllop i GBG 6/6-2006

Bröllop i GBG 6/6-2006



Och till sist fick Reine sin Carolina... Och de levde lyckliga i alla sina dagar... ;)

060606... Ett datum att lägga på minnet! :)

Oj så mörkt...

Oj så mörkt...



Men det är i alla fall Enjoy the silence...

Kollegor...

Kollegor...



Lite kollegor på konserten. Från vänster, Veronica, Jesper och Pau! Pau drog till Köpenhamn dagen efter för att se The Cult och för lite välbehövlig semester.

Walking in my shoes

Walking in my shoes


Depeche Mode

Depeche Mode



Klockan nio klev Depeche Mode upp på scenen... Som sagt, en helt ok konsert. Har för mig att de inledde med A pain that I'm used to.

Goldfrapp

Goldfrapp



Goldfrapp lirade på stora scenen. Det var faktiskt skitbra. :)

Danko Jones...

Danko Jones...



Näe, jag blir aldrig någon bra fotograf. Det var mörkt som attan. Danko bar en eyepatch, han hade tydligen genomgått en operation, men kommer att bli fullt återställd. Detta var den bästa konserten på hela festivalen. Trots att de bara lirade en halvtimme! :)

Stora scenen.

Stora scenen.



Detta var den stora scenen på festivalen.

Och det gjorde Darth Vader också...

Och det gjorde Darth Vader också...



Jodå, Darth Vader promenerade förbi med sina vakter...

Stormtroopers!?

Stormtroopers!?



Ja, faktiskt... De dök upp på The O2 Wireless festival...

En galen skåning! ;)

En galen skåning! ;)



Peter var lite extra svensk denna dag! ;)

Irland möter Sverige...

Irland möter Sverige...



...och då uppstår ljuv musik! :)

Fler grodor...

Fler grodor...


Små grodorna...

Små grodorna...



...är lustiga att se...?

En blivande mamma...

En blivande mamma...



Det där med att bli nanny... Shit, det kommer närmare. I December är det dags... :)

Gunnar Loeb

Gunnar Loeb



Gunnar hade perfekt timing när det gäller att besöka London. Han är medlem på SAS och 99musik.com.

Mer midsommar

Mer midsommar



Detta var ju samma dag som Sverige mötte Tyskland, och det fanns många fotbollströjor på plats.

Picknick

Picknick



En lagom solig dag... Tittar man noga kanske man kan se den lilla midsommarstången.

Midsommar firandet i Hyde Park

Midsommar firandet i Hyde Park



Det var ju inte bara svenskar på plats. Eina, kompis till Garrett sedan urminnes tider var också med. När han såg hur vi betedde oss till små grodorna, utropade han: "You fuckin' pagans..."

D.O.C.?

D.O.C.?



Efter maten...

Senare på kvällen.

Senare på kvällen.



Jovanna och Peter dök upp och gjorde oss sällskap. Vi gick och käkade på en Thai restaurant.

Klinge och Martin

Klinge och Martin



Aftonbladets utsända på plats i London. Här vid Virgin Megastore på Oxfordstreet.

Tha Klingon

Tha Klingon



Strike a pose... Klinge på sitt hotell K-West i Shepard's Bush.

Svenska Kyrkan - Sverige - England

Svenska Kyrkan - Sverige - England



En bild från svenska kyrkan när vi kollade in matchen Sverige - England.

Depeche Mode

Igår var jag, Marcus, Veronica, Jesper och Pau på The O2 Wireless Concert i Hyde Park. En precis lagom dag där det inte var för varmt eller för kallt. Lite så där småmulet. Vi började med att käka lite, och kollade sedan in Danko Jones! Skitbra spelning, trots uruselt ljud. Efter det såg vi Darth Vader och ett gäng Stormtroopers gå förbi. Bildbevis kommer! :)

Såg också Goldfrapp, mycket bra spelning, och sedan var det då dags för Depeche Mode. Jag är ju inte ett fan av nya plattan, men bitvis var det riktigt roligt. John the revelator var riktigt bra live. Martin körde en piano version av Shake the disease och de hade dammat av Photographic! Det var lite oväntat. Nej, det var väl underhållande, även om jag tycker att de var bättre förr. Men det var i alla fall en trevlig kväll.

På Depeche Mode's hemsida kan man dessutom beställa just den spelningen man har sett. De spelar tydligen in 50 olika spelningar. Något som kallades Recording the angel, så jag passade på att köpa just den jag såg igår! £20 inte så farligt. Kul att ha som minne...

Idag har jag tagit min medicin för sista gången, och nu är faktiskt infektionen borta, vilket känns jättebra. Men jag kan fortfarande inte gapa ordentlit, men det kommer väl. Försökte äta en Bagel innan, men jag fick inte in den i munnen.

Nu har jag bara 4 arbetsdagar kvar, sedan åker jag hem till Sverige! :D

Sondag 25 juni.

Som jag trodde, Sverige motte ett overmaktigt Tyskland igar. Vi hann inte ens komma in pa Tiger Tiger innan det stod 1-0 till Tyskland. Det hela blev en lang pina, och med en domare som uppenbarligen ar uppfodd pa sauerkraut sa kan man ju inte ens fa en rattvis bedomning. Nej, nog om det. Jag sag pa Aftonbladets hemsidag att de redan har raknat ut hur manga dagar det ar kvar till nasta VM och hur var trupp kommer att se ut da! Det galler att tanka positivt! ;)

Dagen borjade bra igar i alla fall. En bekant fran SAS listan och 99 Musik dok upp i London, och vi strosade runt lite pa stan. Sedan drog vi till Hyde Park for midsommarfirandet. En valdigt trevlig tillstallning med massor av svenskar. Det var sakert 500 pers dar. Solen sken, lagom varmt och massor av mat. En kompis till Josefin och Garrett var med, han ar Irlandare precis som Garrett och han tyckte att det var en helt otrolig upplevelse att se svenskar skutta omkring och latsas att de var grodor! Han vek sig nastan dubbel av skratt. Nej, det var en helt klart trevlig midsommar. Peter, Jovanna och hennes foraldrar dok ocksa upp, samt en hel del kollegor fran jobbet. Det var en valdigt familjar stamning dar. Jag skall definitivt aka dit nasta ar igen. och Eina, han skall ocksa med! :)

Efter den dryga fotbollsmatchen gick vi och kakade pa en japansk restaurant som heter Wagamama. Sedan kollade vi in Argentina - Mexico, en ganska underhallande match. Sedan slocknade jag.

Idag skall jag traffa Marcus fran jobbet. Vi skall in till Hyde Park och kolla in The O2 Wireless Concert. Det pagar ju hela dagen, men jag ar mest intresserad av att se Goldfrapp, Danko Jones och Depeche Mode. Som tur ar sa spelar de lite senare idag. Det ar riktigt varmt idag, sa det kanns skont att det kommer att vara lite svalare nar DM spelar. Skall bli kul, har inte sett dem sedan 1998.

Annars vantar 5 dagars arbete, och sedan aker jag hem till Sverige pa semester! :) Skall bli saaaa skont. Just nu saknar jag sommaren i Kalmar. Skall bli sa kul att traffa alla igen. Fast lugnt, det blir det inte. Jag har 1000 saker jag skall gora nar jag kommer hem. Det blir sakert tuffare an nar jag jobbar! ;)

Midsommar...

Jaha... Da var det midsommar da... Kanns inte riktigt sa. Men det skall bli intressant att se vad som hander i Hyde Park imorgon. Efter lite skuttande kring den dar jakla flaggstangen skall vi till Tiger Tiger for att se matchen mellan Sverige och Tyskland. TANK om vi kunde sla ut dem!!! Det vore helt underbart. Jag tror att det bli valdigt hart, bara det inte gar till straffar. Det klarar jag inte av! Det ar nog det varsta som finns tror jag. Men man vet ju aldrig.

Idag har jag haft en ganska soft dag. Vaknade sent, gick upp, duschade och drog in till stan for att kaka lunch. Gick sedan runt lite planlost och kom hem med en laddare till min iPod. En sadan dar som gor att man inte behover ha en dator igang. Smart grej. 10 pund kostade den... Helt ok investering kanns det som! :)

Annars har det varit en lugn kvall. skall satta mig och titta pa slutet av Frankrike matchen nu.

Glad midsommar pa er! :)

Henrik Larsson är lika stor som Pelé...

Känns som en ganska märklig jämförelse, men i VM sammanhang är han faktiskt det.

Henrik Larsson är:

*Sveriges mester VM spelare med sina 12 matcher.
*Sveriges bästa målgörare tillsammans med Kenneth Andersson (5 mål).
*Från och med igår tillhör han en exklusiv skara fotbollsspelare som har gjort mål i två olika VM med 12 års mellanrum.

Några andra spelare som har lyckats med samma bedrift är:

Uwe Seeler, Tyskland
Pelé, Brasilien
Diego Maradona, Argentina
Michael Laudrup, Danmark

Visst är det rätt häftigt att vi har en världsstjärna i vår trupp. Som förvisso är i slutet av sin karriär, men ändå. Många skrattade åt honom när han värvades från Celtic till Barcelona. De fick fel...

Henke Larsson. Du är kung!

Igår var vi i svenska kyrkan och kikade på matchen. Det var trevligt och förvånansvärt många engelsmän där. Nu var det ju inte så att de visade matchen mitt i kyrkan, utan i caféet som ligger i källaren. Det var nog ett par hundra pers där tror jag. Det var också massor av nyhetsteam som bevakade den svenska festen.

Efter matchen rusade ett gäng svenskar omkring i marleybone med en svensk flagga och skrek "Sverige..." Detta gillade inte de sura britterna som förmodligen såg det hela som en förlust. Gnälligt... De skrek "Shut the fuck up, you fuckin cunts!" Snacka om dåliga förlorare. De vann ju gruppen... Vad är problemet?

Idag när jag åkte till jobbet såg jag en ganska rolig syn. Någon som borde byta jobb. En kille med grym hösnuva på en gräsklippare! Hahahaha. Stackarn! Jag såg den förtvivlade blicken i hans ögon, han var INTE förkyld.

Följande står på schemat. Midsommarfirande i Hyde Park, ett tandläkarebesök och Depeche Mode konsert. Livet kunde varit betydligt värre! ;)

Vad var det jag sade igår... Sverige spelar oavgjort... Tänk så skönt det känns att få ha rätt ibland. :D

Sverige - England och en Klingon pa besok!

Igar hamtade jag upp The Klingster, The Wu tang Kling, The Mighty Klingon eller bara kanske Mattias, pa Heathrow. Han och en kollega pa aftonbladet kom pa en blixtvisit for att traffa ett stort UK new wave metal band. Kan inte den exakta definitionen. Det ar lite hemligt i alla fall. Efter att han lampat av grejorna pa hotellet vid Shepard's Bush drog vi in till stan for att traffa Peter och Jovanna. Vi gick och kakade pa ett trevlig thaistalle pa wardor street mitt i soho. Sedan drog vi hem. Ikvall skall jag, Josefin och Garrett till Svenska kyrkan i Marleybone for att kolla matchen Sverige England! Det skall bli intressant! :) Vi far val se om rekordet star sig. England har alltsa inte besegrat oss sedan 1968! Jag pratade med en skon snubbe pa heathrow nar jag vantade pa klinge igar. Han var overtygad om att det inte skulle bli nagon vinst for England. We're fucking jinxed man... Det var allt han hade att saga! :)

Vi far se. Pa torsdag skall jag antligen fa ga till tandlakaren. Det ger inte riktigt med sig. Jag tror att jag behover antibiotika.

Sverige spelar oavgjort ikvall... bara sa att ni vet om det! ;) Mot Marleybone!

Måååål...

Vilken hemsk dag det var igår. Först plågas man av tandköttet, vilket förhoppingsvis är på bättringsvägen nu, och sedan står man där på Zoo Bar, mitt i London är lever mellan hopp och förtvivlan fram till den 89:e minuten. Vem kliver då fram och gör kanske sitt viktigaste mål i landslaget? Jo, Fredrik Ljungberg! Ni vet väl alla vilket lag han spelar i va? ;) Det känns ju lite speciellt när man ser Gordon Strachan, Ian Wright och Alan Shearer sitta och överösa Freddie med beröm igår efter matchen. Jag menar, de var ju rätt hyfsade om man säger så...
Det var en rätt lattjo kväll, med en hel del svenskar. Jag och Simon från Voice TV samt Markus Stridsberg skrek en del igår. Enligt någon där på Zoo Bar kan man se London som Sveriges fjärde eller femte största stad. Så många svenskar skall det enligt rykte bo här. Låter lite väl tycker jag, även om det är en hel del. Bevisligen! :)

Nu skall jag njuta av andra halvlek. Argentina har 3-0 efter 45 minuter. De ser "rätt" på g ut!

Och just det, jag är inte online på msn så ofta just nu. Min dator där hemma vägrar ge sig ut på nätet.

Nej, han ar inte forsvunnen...

Bara lite sur over att min dator inte funkar. Men jag far val njuta av leigheten istallet. Ikvall skall vi till Zoo Bar och kolla Sverige - Paraguay. Och jag har fortfarande en inflammation i tandkottet. Det gor forbannat ont...

Till slut kom regnet...

SVALKA! Äntligen... Efter ett par riktigt varma dagar kom så äntligen regnet. Jag tror faktiskt inte att jag är ensam efter att längta lite efter det. Igår när jag kom hem hade jag 35 härliga grader i mitt sovrum. Jag hade kunnat steka ett ägg på min flatskärm om jag velat. Eller nej, riktigt så varmt var det väl inte, men det var riktigt äckligt varmt och kvavt. Nu har tempen sjunkit och det är mycket behagligare. Dessutom väntar 2 dagars ledigt. På torsdag skall jag och några kollegor till Zoo Bar som ligger nära Leicester Square. Vi skall kolla Sverige - Paraguay. Måtte de vinna matchen.

På måndag får jag lite besök också. Klinge kommer och hälsar på. Han är nästan bara och vänder i London, men ändå. Han skall intervjua ett stort band som är på gång med ett nytt album. Sedan är det nästan bara två veckor innan jag skall hem på semester. Och innan dess kommer Petter med fru och hälsar på också. Jag har lovat honom ett studiebesök, och jag tror nog att han kommer att gilla det. Det är bara att hoppas att det finns någon av de duktiga teknikerna på plats, han lär ha 1000 frågor! ;)

Vad händer när Peter tror att han är smart? Ja, det går ju inte bättre i alla fall. Tänkte att jag skulle vara lite smart och dra till Ealing Broadway med en gång, eftersom jag kände på mig att det var strul på Picadilly line idag igen. Vad händer när jag kommer fram till Ealing Broadway? Då är istället hela District line avstängd. Picadilly rullade, men med minor delays. Vad får man göra då? Jo, man får sätta sig på ett tåg i helt fel riktning. Fick åka in till Bondstreet, byta till Jubilee line och åka söder ut till Green Park. Och SEDAN sätta mig på ett Picadilly line tåg. Det tog inte två timmar, men väl en och en halv timme. Men jag har i alla fall sett tre fotbollsmatcher idag. :) Och jobbat riktigt hårt! ;)

Och jo, jag antar att jag bevisat en gång för alla att jag inte bör försöka vara smartare än vad jag är! ;)

U-land...

Jag har kommit fram till att England är ett U-land. Förmodligen det enda U-land i världen som ger andra U-länder ekomnomiskt stöd! ;)

Inte nog med att allt är mycket krångligare här, tuben funkar ju aldrig som den skall. Idag, väl framme i Alperton efter en hemsk bussresa, var hela Picadilly line avstängd pga signal failure. Igen! Inte nog med att den var avstängd hela helgen pga underhållsarbete. Dessutom fick jag åka buss till Ealing Broadway, vilket tar en halvtimme. Sedan fick jag åka districtline som också var försenad till Acton Town. Väl framme där fick jag vänta ytteligare 20 minuter för att tåget skulle få gå mot Hounslow. *suck*

När jag kom till jobbet, då var hela kontoret strömlöst. Dessutom drog jag hem ett program som gör att man kan flytta filer från iPoden till hårddisken igår kväll. Programmet funkade inget vidare, jag avinstallerade det och tappade min internet anslutning pga en trojan. Åååååh... Nu vill jag ha semester.

100 dagar...

Satt och slötittade i min kalender idag. Idag har jag varit i England i exakt 100 dagar. Tiden går så otroligt fort. Hade inte en aning om det. Det känns inte så heller. Det känns som om jag varit här en månad eller nå't.

100 dagar. Och snart skall jag äntligen få åka hem till Sverige på semester. Det skall bli skönt. Jag bara HOPPAS att det inte är lika hett där då som det är i London. Imorgon blir det 28-30 grader... Jag skall inte gå ut. Jag skall hålla mig tokhemma!

Swe - Trinidad-Tobago.

0-0? Jaha... Och vi skall möta England och Paraguay, som är mycket bättre lag. Mörker och elände. Inte för att vi inte hade chanserna...

Nu är jag på riktigt dåligt humör.

Enland - Paraguay...

1-0... Självmål... Inte imoponerande. Men de vann ju i alla fall.

Jag glömde en ganska viktig detalj.

VM för fan!!!!!!!!! Det börjar ju idag!

Sista bilden.

Sista bilden.



Och så till sist, en sista bild på stranden i skymningen.

Dags att bege sig hem

Dags att bege sig hem



Så var det då dags att bege sig hem. Mikael och Hanna åkte motorcykel. Vi andra åkte tåg.

Från piren

Från piren



Brighton från piren.

Suddigt.

Suddigt.



Ja, alltså, jag vet inte vad jag tänkte när jag tog den här bilden. Men om man var där så vet man att människorna på bilden heter Daniel, Hanna, Mirka och Markus. Daniel var nog den som gillade det bäst. Han fnittrade förtjust under hela åkturen! :)

En klassiker?

En klassiker?



Antar att man MÅSTE ta en sådan här bild när man får möjligheten? ;)

Visst är Daniel kool som lifeguard? Manne ser rätt nöjd ut över att ha blivit räddad! ;)

Brighton Pier 2

Brighton Pier 2


Brighton Pier 1

Brighton Pier 1


Strandpromenaden

Strandpromenaden



Efter att ha legat i solen i två timmar begav vi oss mot piren. Här är ett foto på strandpromenaden.

The Beach

The Beach



Efter lunchen blev det glass. (Ja, jag sade ju att vi var på klassresa...) ;) Vi gick sedan ned på stranden och lade oss. Hanna och Mikael var faktiskt väldigt modiga. De badade. De påstod att det inte var för kallt. Hanna badade mest. Men hon kom upprusandes ur vattnet för hon blev rädd för hajar. (?) Hon tyckte att hon såg en fena. Yeah right! ;)

Daniel roade sig med att bygga ett monument som han skulle visa sina barnbarn när han återvänder om 4 år. Nej, vi fick inte heller ihop den ekvationen. Han har inga barn ännu. Måste varit solsting eller något.

Manne goes sunblock!

Manne goes sunblock!



Manne beslutade sig för att skydda sig mot solen, vilket visade sig vara en ganska bra idé. Trots att det inte var mer än 20 garader så brände vi oss lite. I mitt fall var det rätt lugnt, men halsen och nacken fick sig en rejäl bränna. Men nu kan jag i alla fall säga: Kolla, jag har blivit brun! ;)

Lunch

Lunch



Efter att ha promenerat lite på strandpromenaden var det så äntligen dags för lunch. Mirka och Manne njöt av solskenet. Jag åt kycklingsallad. (Bara så att du vet liksom...) ;)

63299-48

63299-48



Daniel och Markus.

Turister

Turister



Vi betedde oss verkligen som turister när vi kom fram. Markus passade på att ta en bild.

Brighton Beach

Brighton Beach



Vi kom fram till Brighton efter en trevlig tågresa som tog ungefär 50 minuter. Vad vi inte förstod, det var varför AC'n var körd i botten på tåget. Det var faktiskt kallt!! Efter en fem minuters promenad kom vi fram till den här utsikten. Det kändes som om man var utomlands. Eller ja, det är jag ju, fast det beror ju på vad man jämför med. Det kändes som om man var på någon spansk semesterö.

International Cheese?

International Cheese?



Här kommer lite bilder från vår "klassresa" ;) till Brighton.

Dagen började med att vi träffades på Victoria Station. Kunde inte missa tillfället att ta detta kort på Markus och Mirka utanför International Cheese...

Richmond.

Igår var ledningen för Kanal 5 här på kontoret för en massa möten. På kvällen var det middag på ett trevligt ställe i Richmond. Richmond är riktigt fint faktiskt. Jag har för mig att jag har läst någonstans att det är ett av de säkraste ställena i hela London. Det är dyrt också... Många av mina kollegor bor där. Men det ligger liksom ganska avsides. Det tog mig nästan en och en halv timme att ta mig hem igår kväll.

Det är minst lika varmt här idag. Kvavt, tryckande och ingenting mot vad det kommer att bli... Tur att man är hemma i Sverige nästan hela Juli! ;)

Imorgon skall jag lägga upp bilderna från Brighton.

Brighton.

Idag har jag och några kollegor varit i Brighton som ligger vid kusten i södra Englad. Jättefint. Typisk semesterstad för fulla britter antar jag, men i och med att det var en vanlig dag här i England idag, så var det inte så mycket folk. Jag tog lite bilder. Skall lägga upp dem sedan. :)

Solen sken, och det var runt 20 grader. Jag insåg hur mycket jag saknat havsluft.

Jag har blivit brun! *asgarv*

Söndag...

Jaha, så vad det då söndag igen. Sista arbets dagen för det här skiftet. Nu väntar två dagars ledighet, och det skall bli jätteskönt faktiskt.

Annars har det faktistk varit lite jobb den här helgen. Autograph kraschade, så det tog lång tid innan jag kunde göra söndagsjobbet. Kom hem sent igår. Lite synd faktiskt. Josefin och Garrett har nämligen en kompis + syster på besök. De var jättetrevliga. Farina skulle faktiskt till Hounslow idag, så vi tog sällskap. Varför man nu skulle vilja spendera ett par timmar i Hounslow för att shoppa?! Har människan aldrig hört talas om Soho!? ;)

Just det, ett litet musiktips så här på eftermiddagen kanske. A.F.I. - Decemberunderground. Skitbra platta.

Näe, om man skulle jobba lite! ;)