Ännmera regn!!

När jag drog till jobbet i morse, då var det 15 grader!!! I kidd you not!!!  Helt otroligt. Jätteskönt. Tills himlen öppnade sig. Idag har det regnat så pass mycket att de till och med fick avbryta två matcher i Premier League, och då regnar det mycket. Enligt programkontrollen på Canal + krävs det att bollen inte rör sig för att de skall blåsa av. Chelsea mötte Fullham hemma på Stamford Bridge och de fick bara oavgjort. Kan de bero på regnet? Ingen aning. Men i vår match som vi visade mellan West Ham - Manchester City, såg vi regnet. Det var nämligen här först och rörde sig sedan öster ut. Shit vad det regnade! Det var så illa att vi drabbades av ett par drop-outs på satelliterna.

Nyårsafton imorgon. Och vårvärme... Very strange indeed....


Regn...

Ja, inte helt otippat va? Det regnar i England. Fast jag säger det igen, det regnar inte hälften så mycket som jag trodde att det skulle göra.

I dag på väg till jobbet höll jag på att göra samma misstag som i början. Jag vet inte vad jag tänkte på när jag kom fram till Acton Town. Jag gick tvärs över perrongen till tåget som stod och väntade, men i sista sekund kom jag på att det tåget går ju åt fel håll! Jag fick bokstavligen HOPPA ur tåget för att inte bli fast och åka hela vägen till Hammersmith. Dessutom har jag vänt på dygnet åt helsike! Jag vaknade kl 9 am av att klockan ringde. Jag stängde av, och somnade om och gjorde om samma sak 4!!!! gånger! Jag blev sen till jobbet eftersom jag inte vaknade förrän 12:30! Helt otroligt. Men jag kollade på 16 blocks igår. Undvik den. Inget vidare alls faktiskt...

Nu kommer taxin!

God fortsättning och gott nytt år! :)

Jaha, då var det så då över igen...

En jul går fort. Nu är det över, och julmat då? Jo, alltså trots att jag inte varit hemma i Sverige det här året så är jag ändå ganska trött på det. Idag satt faktiskt hamburgaren från Charcole Chicken rätt fint! ;)

Det var annars en mycket trevlig julafton i år. :) Mycket god mat och trevligt sällskap i form av min flatmates mamma med sambo + Jo's syster. Vi spelade Buzz, och jag kan väl säga så här: I KICKED SOME MAJOR ASS! ;) Lite tur också kanske... Eller ganska mycket. Eller för att vara riktigt ärlig, bara tur! ;)

Annars två lugna dagar på jobbet med mycket film, vilket passar mig utmärkt. Idag visade vi dessutom Man U - Wigan. Innan dess kikade vi på Chelsea - Reading. Vi har också sett Arsenal spöa Watford med 2-1, men det var inte mer heller! En bra dag på jobbet med andra ord! ;)

Julkaos och inställda flyg...

Om du har läst tidningarna den senaste tiden, så vet du att det varit kaos på Heathrow. Dimma... Och då snackar vi dimma som gör att man knappt ser handen framför sig... Eller kanske inte riktigt så illa, men nästan... Så har det varit de tre senaste dagarna. Det var först idag som det blev bättre. Många av mina kollegor som skulle hem, de fick sina flyg kraftigt försenade eller inställda. En fick flyga till Luxemburg istället bara för att försöka ta sig därifrån. Det var nämligen enklare. Det var väl nästan 1000 flighter som blev inställda. Normalt sett är det 1.5 miles mellan planen när de skall landa. När det är sådan tokdimma, då är det 3 miles, vilket gör att det blir kraftiga förseningar. Helt sjukt.

Men de flesta kom nog iväg tror jag. Annars får de väl fira jul med mig. Jo's mammas sambo kom igår. Det tog nog närmare 12 timmar för honom att ta sig från från arlanda och hit. Men han kom ju fram i alla fall. Till skillnad från många andra.

Igår var det inte bara kaos på flygplatsen. Jag var inne i centrala London en sväng, och det var så mycket folk överallt, dessutom var central line avstängd mellan marble arch - liverpool street. Alltså under hela Oxfordstreet. Det var tydligen någon som hoppat framför tåget. :( Läskigt, men ganska vanligt under julen. Northern line är tydligen även känd som the suicide line... Usch. Jag fick åka en stor omväg bara för att ta mig in till stan.

Men jag shoppade i alla fall lite. Fopp är ju livsfarligt att besöka. Jag hittade Sisters Of Mercy's Floodland för 6 pund, expanderad och remastrad. Köpte också lite film. Nightwatch, en vampyrrulle och lite annat. Dessutom köpte jag en ram som är till för vinylskivor. Jag tänkte dra till Notting Hill Gate för att kolla lite i exchange shopparna efter jul. Där kan man ju hitta lite trevliga plattor för en billig penning. Och just det, min Jesus & Mary Chain samling är nästan komplett nu. Jag hittade 12" på Happy when it rains på e-bay för 3 pund + 1.40 i frakt. Helt ok peng. Nu saknar jag bara det "nyare" materialet. Jag har allt fram till Honey's dead nu. :)

Nu är det lite käk... Må gott och god jul på dig! :)

/Santa's little helper! ;)

X-mas spirit! ;)

X-mas spirit! ;)

God jul på er allihopa! :)

/Santa's little helper!

Julfest hos Michael den 13:e december...

Ja, vad skall man säga, vi tog Chiswick med storm! ;)

Vi börjar med en bild på den ena värden. Michael envisades med att försöka låta som en... En... Ja, ren antar jag.


 63299-347

* Moooooh*?

63299-348

Mackan och Jultomten! (Som är från Schweiz) ;)

63299-346

Julgranen var väl lite "annorlunda". ;)
63299-345

Vi får hoppas att Danni varit snäll i år!

63299-344

Anne hade gjort julgodis... Med massor av nötter och mandel.
63299-343

Anne och Jackie. :)

63299-342

Dannie med sin pepparkaksklubba.

63299-341

Tomten tyckte att det var en bra idé att rida på renen...

63299-340

Anne och Michael.

63299-339

Jultomten och renen...

63299-338

Vi fick i uppdrag att bygga pepparkakshus. Det gick sådär, för vårt var krossat redan från början. Men vi vann i alla fall. Tack vare vår innovativa sida! ;)

63299-337

De andra lagen lyckades nog lite bättre...

63299-336

Vårt hus i spillror...

63299-335

Öh... Ja... Som sagt.

63299-334

Det var inte bara vi som drabbades av pepparkaksras.

63299-333

Anne, Danni och Jackie.

63299-332

Hanna, jätteglad som vanligt.

63299-331

Jesper, en vinnare!! :)

63299-330

Mackan hittade grädde.

63299-329

Och han ville inte dela med sig! ;)

63299-328

Julklappsutdelning.

63299-32763299-32663299-32563299-32463299-32363299-322

Ja, det blev väl lite stökigt när alla paket var utdelade. :)

63299-321

Jesper fick en fiiiiiiin... Ja, vad det nu är! ;)

63299-32063299-31963299-31863299-31763299-31663299-315

Och han körde en fin stripshow! ;)

63299-314

Vad fick du?

63299-313

Vi drog vid halv tolv, men vi borde nog stannat kvar. De fortsatte låååångt in på småtimmarna. Förbannat roligt var det i alla fall! :)

Back in da UK!!

Så var man då tillbaka på jobbet igen. Sitter och väntar på att mina voice:ar skall reggas i programmet. Jag är trött, men glad att vara hemma igen. Noah har vuxit så otroligt mycket! Helt otroligt, och jag har ju bara varit borta en vecka.

Det var en väldigt bra semester faktiskt. Även om jag är lite trött nu. Men det var skönt att vara hemma.

När jag kom hem väntade The Falcons nya platta på mig. Den var skiiitbra. Det är Dan från Alkalines andra band. De andra i bandet lirar väl också i något känt band men jag minns inte vilket. Det har väl något med åldern att göra. ;) På onsdag skall jag på ett julparty hos en av danskarna. Blir säkert skittrevligt.

Nu skall jag nog jobba lite så jag slipper vara kvar till halv fem på morgonen! ;)

Peter är inte med i matchen...

Igår kväll var det så dags för företagets julfest. Vi var på ett rätt coolt ställe på söder i Stockholm som heter Tvålpalatset. Bra mat, kul underhållning och en trevlig kväll. Vi fick en julklapp också. EN RESVÄSKA! *suck* Den är jättefin och så, men det blir lite bökigt att få med den hem, då jag redan har en med mig. Men det var inte det största problemet denna dag... Jag sov lite illa i natt, jag fick nämligen ett rökrum. Alla mina kläder stinker rök... Jag var dessutom rätt trött och lite bakis. På väg ut till Arlanda kollade jag vilken terminal jag skulle flyga från. DÅ såg jag det. Jag skulle flyga hem den 10:e. INTE den 9:e... Med andra ord skulle jag INTE flyga hem idag! :S Jag var övertygad om detta, för det var det jag bad om. Jag kollade aldrig mitt mail med hemresan. Som tur är, har jag ju en god vän här i Stockholm, så jag har någonstans att bo i natt. Tack Helena! :)

Men en sak är säkert, imorgon skall jag åka hem i alla fall! (Hoppas jag) ;)

Pustans Pastejer!!!!!!

Idag kom dem!!! Jag har fått mina Lustans Lakejer plattor. För alla er som inte vet, så har Hotstuff i Älmhult sett till att ge ut plattorna på CD. Remastrade och expanderade med 7"/12" + baksidor. Hela paketet finns att köpa på Hotstuffs hemsida. Jag är i alla fall mycket nöjd! :D

Lustans Lakejer

Uppdrag i Genéve

En plats i solen

A place in the sun (Vanity Fair) (Visste inte det, men denna platta spelades in före En plats i solen, eftersom de bara hade tillgång till Richard från Japan under en viss tid, även om den släpptes året efter En plats i solen. NÖRDFAKTA!) ;)

Lustavision

Sinnenas rike

Retro avenue, here we come! ;)

TACK JESPER!!!! :)


*trött*

Sådär... Då har jag i alla fall varit ett par dagar i Sverige och slappnat av lite. Eller nå't. Jag har i alla fall hunnit med att träffa en massa folk. Igår var jag på ett skittrevligt ställe som heter KGB. Borsjtj. Det var faktiskt jättegott. Men det var en vääääldigt stor... Ja, hink man fick. Eller det var egentligen bara en stor tallrik, men det kändes större. Efter det hade Andreas från The April Tears musiktävling nere i källaren. Nej, det var hans polare som körde tävlingen igår. De gör tydligen det den första onsdagen i varje vecka. Mitt lag som innehöll Patrick och Robert, vi kom trea. Hade vi inte missat Manhattan Skyline, låttexten till True med Spandau Ballet, Glastonbury song (Vi skrev en annan waterboys låt)... Hade vi fått 17 poäng till, då hade vi vunnit!

Hela upplägget var jättetrevligt. Tänk er en rysk miljö med en massa ryska "hjältar". En bar, och massor av glada musiknördar! Kan det bli bättre? Tveksamt! ;) Hur som helst, 4 deltävlingar uppdelade på 10 låtar (artist/titel), en röd tråd och en låttext.

Det förekom lite variationer också, men det hela var så jäkla jul, att vi inte kom iväg till O-baren i tid. Det var väldigt blandade låtar också. Allt från Fancy - Bolero till obskyr minimalistisk electro. Från Samantha Fox till Lloyd Cole & The Commotions.

Efter det gick jag och Patrick till O-baren, där Megahype hade sin releasefest. Vi missade det första bandet, men vi fick i alla fall se Rezonance och Lowe. Det var skiiiitbra! :) Nu är jag trött, gammal och lite bakis. Kom hem ganska sent.

Skål kosmonauter! ;)

Så otroligt mycket folk... ÖVERALLT!!!

Helt otroligt. Jag var en sväng i centrala London idag. Det var människor överallt. Det började lovande när det inte var mycket människor på tuben när jag och Pär åkte in. Men sedan... *suck* Överallt. Och barnvagnar... Överallt. Påkörd, mörbultad och prejad. Så kände jag mig idag.

Igår på vägen hem fick jag reda på att jag bor 250 yards från tubstationen. Det får man väl säga är ett ganska lagom avstånd. :) Killen som körde hem mig i taxin, han hade en sådan där talande GPS. "Turn right after 2 miles..." När vi passerade stationen sade den: "Turn to the left after 250 yards". Ah, ach so... Tänkte jag. Så nu vet du också! ;)

Imorgon åker jag hem till Sverige för att vara lite ledig. Jag skall också gå på ett party på O-baren som Megahype har. Det skall bli väldigt trevligt. Pappa fyller också år samma dag, så jag skall ta och köpa något åt honom och skicka, eftersom jag inte kommer att vara i Kalmar då.

My style is di bom digi bom di deng di deng digigi...

Igår kväll var jag, Pär, Mattias och Bianca och hennes två tyska vänner på Notting Hill Art Club. Det var Hip-Hop kväll och vi fick se lite av varje! *asgarv* Först ut två sköna killar från Nigeria som körde Usher konceptet rakt av. Det funkade väl hyffsat. Sedan klev en tjej upp som hade behövt styling... Nya låtar... Och en danslärare. Med andra ord, det var inget vidare. Hon lät som ett skadeskjutet M.I.A. om ni minns? Sedan var det Robyns tur. Ja, det är helt riktigt, Robyn. Det var därför vi var där. Jag har sett henne innan och det är alltid bra live. Hon inledde med en ganska soft version av Be mine. Bra låt hur den en framförs. Sedan förlje Handle me och någon till. Segt tänkte jag. Inget tempo. Då körde hon igång Jack U off. Konichiwa bitches eller vad den heter, och sedan Cobrastyle. Skitbra version på den! :) Det var en trevlig kväll. Den avslutades med att Pär var tvungen att ha Burger King innan vi åkte hemåt. :) Och jo... En av Biancas vänner, jag tror att det var Nina körde lite celebrity spotting. Hon såg att Lilly Allen stod och hängde i ett hörn, och fick med sig en bild på henne och sig själv. Min fråga är fortfarande... Vem är Lilly Allen?